EFOP-1.9.3-VEKOP-17-2017-00001

TÁJÉKOZTATÓ

Az Európai Unió támogatásával megvalósuló
EFOP-1.9.3-VEKOP-17-00001 „A foglalkoztatási rehabilitáció szakmai folyamatainak fejlesztése”
elnevezésű kiemelt projektről

A Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet (a továbbiakban: Intézet) által megvalósított az EFOP-1.9.3-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú „A foglalkoztatási rehabilitáció szakmai folyamatainak fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt (a továbbiakban: EFOP-1.9.3-VEKOP-17 kiemelt projekt) elsődleges célja, a megváltozott munkaképességű személyek integrációjának és életesélyeinek (ezen belül elhelyezkedési esélyeinek) növelése, szolgáltatás alapú fejlesztése, hozzájárulva foglalkoztatásuk élénkítéséhez.

  • a projekt befejezésének dátuma :2021. december 31.
  • a támogatás mértéke 100 %

A program megvalósítására az Emberi Erőforrások Fejlesztése Operatív Program 1.9. intézkedése keretében az Európai Szociális Alap és a nemzeti társfinanszírozás által biztosított 766 394 475 Ft használható fel.

A projekt keretében kifejlesztésre kerül a megváltozott munkaképességű személyek és az őket alkalmazni kívánó munkáltatók számára szolgáló „Érték Vagy” Foglalkozási Rehabilitációs Portál, mely szintén hozzájárul az ügyfelek munkaerő-piaci integrációjának elősegítéséhez, a munkaerő-kereslet és -kínálat illesztéséhez. Széles körű hozzáférhetősége révén elérhetővé teszi a szükséges információkat és speciális, innovatív szolgáltatásokat a megváltozott munkaképességű személyek vagy bármely érdeklődő, továbbá szolgáltató szervezetek és munkáltatók képviselői számára.

A projekt munkatársai egyénre szabott komplex foglalkozási rehabilitációs, és mentori szolgáltatásait Budapesten és Pest megyében élő megváltozott munkaképességű álláskeresőknek biztosítja, melynek keretében segítséget nyújt:

  • a munkaerő-piaci ismereteinek és képességeinek fejlesztésében,
  • az önéletrajzírásban és az állásinterjúra való felkészülésben,
  • munkavállaláshoz kapcsolódó problémáinak és nehézségeinek leküzdésében,
  • az álláskeresésben, a megfelelő munkahely megtalálásában és megtartásában,
  • a betanulásban és a munkahelyi beilleszkedésben.

További kérdéseivel kérjük, keresse (telefonon, e-mailben) munkatársainkat!

Munkatársaink:

Csomó Tamás, szakmai vezető

Bársony Emese, szakmai referens

Elérhetőség:1135 Budapest, Szegedi út 54.

Tel.:+36-30/682-6371

E-mail: