Rendhagyó projektzáró

Az online konferenciához a technikai hátteret a Semmelweis Egyetem, mint Konzorciumi partner biztosította. A konferencián 100 fő vett részt.

A köszöntő és a rendezvény felvezetése után szakmai előadásokat hallhattak a konferencia résztvevői. Az előadásokat Ócsai Hajnalka, a projekt szakmai vezetője kezdte, aki bemutatta az EFOP-3.8.2 kiemelt projektet és a projektidőszak alatt elért eredményeket, illetve arról is beszélt, hogy a program szakmailag hogyan kapcsolódik a VEKOP-7.5.1 kiemelt projekthez, mint tükörprojekthez.

A program dr. Kovács Anett előadásával folytatódott, aki a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet Képzési Igazgatóságának referenseként „Átfogó kép a felnőttképzés területén történt főbb változásokról a projekt ideje alatt” címmel tartott előadást.

Ezt követően a két konzorciumi partner képviselői tartottak nagyon színvonalas bemutatót, elmondva, hogy az egyetemek hogyan kapcsolódtak az EFOP-3.8.2 programhoz, illetve, hogy milyen eredményeket értek el, és milyen tapasztalatokkal gazdagodtak az elmúlt időszak alatt. A Semmelweis Egyetem részéről dr. Juhász Péter a tanári magcsoport oktatója, míg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem részéről Rostáné dr. Riez Andrea tanszékvezető asszony tisztelte meg jelenlétével a résztvevőket.

A rendezvény vendégei is aktív résztvevőivé váltak az eseménynek, több kérdést is intéztek az előadók felé, illetve az előadások hasznosságát dicsérve, sok pozitív visszajelzést fogalmaztak meg.

Hajni-2-Képernyőfelvétel (6)
hajni-3Képernyőfelvétel (30)
Hajni-Képernyőfelvétel (15)