Arany Érdemkereszttel jutalmazták

Novák Katalin köztársasági elnök asszony az államalapítás és Szent István ünnepe alkalmából a szakembernek a család- és gyermekjóléti szolgáltatások, valamint a gyermekvédelmi ellátások fejlesztése iránt elhivatott, innovatív szakmai munkája és közösségépítő tevékenysége elismeréseként a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta.

Nagy István és intézménye a TSZR2021-1489 területi szakmatámogatási rendszer létrehozása, szakmatámogatási feladatok ellátása-2021 keretén belül Somogy Vármegyében és Baranya Vármegyében az „Együtt a jobb életért” projekt gesztori feladatait látja el.

A szakmai támogató tevékenysége a területen dolgozó szakemberek segítésén túl kiterjedt az új szolgáltatások bevezetéséhez szükséges szakmai anyagok elkészítésében való részvételre, valamint szakmai iránymutatások és protokollok megírására, véleményezésére.

Az ünnepélyes átadás a Belügyminisztérium Márvány termében megtartott központi ünnepségen volt. A díjat Pintér Sándor belügyminiszter adta át.

Kitüntetés-Kun